Ideiglenes felvételi jegyzék 2021

Az intézményi listák beérkezését követően a Hivatal egy erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével állapítja meg, hogy a tanuló hová nyert felvételt (egyeztetett felvételi jegyzék). Ha ugyanannak a jelentkezőnek több felvételi kérelmét is elfogadták, a szoftver a tanulót az általa meghatározott sorrend szerint az első olyan tanulmányi területre helyezi el, amelyen az iskola jelezte, hogy felvenné, és egyben belefér a felvehető létszámba. Ezáltal minden tanuló csak egy iskola, egy tagozatán szerepelhet felvettként.

Többen vannak olyanok, akik iskolánkban több tagozatot is megjelöltek. Bizonyára vannak olyanok is, akik más iskolát jelöltek meg első helyen. Ezek a tanulók majd törlődnek az ideiglenes jegyzékről, ha más iskola keretszámába belefér (teljesíti ott a felvételi feltételeit), illetve ha nálunk valamely másik tagozatra felvételt nyer. Így a végleges listán akár jelentős előrelépés is történhet (akár 30-40 hely is).

Az ideiglenes felvételi jegyzék az alábbi linkeken tekinthető meg:

Kereskedő és webáruházi technikus - 0201

Pénzügyi-számviteli ügyintéző – nyelvi előkészítő – 0202

Pénzügyi-számviteli ügyintéző - 0203

Turisztikai technikus - 0204       Két osztályt indítunk!

Kereskedelmi értékesítő - 0205

Középfokú felvételi eljárás

 Szóbeli felvételit nem tartunk! 

Budapesti Gazdasági SZC
Varga István Közgazdasági Technikum

Cím: 1039 Budapest, Hatvany Lajos u. 7.
Telefon: 1/454-0570
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
OM azonosító: 203061/020

Felvételi tájékoztató - 2021/2022-es tanév

A technikumi képzés bemutatása

Végzettségek, munkakörök

A nagyításhoz kattintson a képre!

Digitális oktatás

Kedves diákok!

Amennyiben valakinek a digitális oktatásban való részvétel technikai akadályba ütközik, az iskola az egyik informatikai teremben biztosítja az órán való részvételt.
Az igényt telefonon kell jelezni és a diák engedélyt kap arra, hogy az órarendje szerinti időszakban az intézményben tartózkodjon.

Bizonyítvány másodlat igénylése

Bizonyítvány másodlat az ITT letölthető nyomtatvány kitöltésével igényelhető, melyet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell elküldeni.

Ebéd igénylése

 
 
 
 

Étkezéssel kapcsolatos információk:

Filep Éva: 70/5040-125,Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Étkezés lemondása:
Étkezést csak szülő vagy gondviselő mondhat le e-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Csak a reggel 9 óráig történő értesítéseket tudjuk a következő naptól lemondani, aznapi lemondásra nincs lehetőség.
A lemondott ebédek árát a következő befizetésnél írjuk jóvá vagy írásbeli kérésre visszafizetjük.

Igénylőlap

Nyilatkozat átutalással fizető szülők részére

 
 

Testnevelés verseny

A Varga István Közgazdasági Technikum testnevelés tantárgyhoz kapcsolódó versenyt hirdet a BGSZC valamennyi intézménye részére!

Az elkészített videókat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre legyetek szívesek küldeni.

A verseny részleteit ITT olvashatjátok.

Adó 1% felajánlása

Kérjük a Kedves Szülőket, hogy ebben az évben is támogassák iskolánk alapítványát!

A Varga István Oktatási Közhasznú Alapítvány adószáma: 18085301-1-41

Köszönjük, hogy adója 1%-ával támogat minket!

Felsőoktatási felvételi

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kara az általános felsőoktatási felvételi eljáráshoz készített segédanyagot.
A 14 rövid videó lépésről lépésre bemutatja a felvételi folyamatot.
A videósorozat a Kar YouTube oldalán (Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar) az Általános Felvételi 2021 nevű lejátszási listában ide kattintva érhető el.
A videók mellé készített rövid összefoglaló ITT tekinthető meg.

Örökös Ökoiskola

Iskolánk megpályázta, és 2017 szeptemberében elnyerte az Örökös Ökoiskola címet. Fontosnak tartjuk a fenntarthatóság elveinek, a környezettudatosság és a fenntartható fogyasztás és fejlődés pedagógiájának gyakorlati megvalósítását és a környezeti nevelést.

Tehetségpont

Iskolánk 2012. június 12-től Regisztrált Tehetségpont.

Az akkreditációs folyamat eredményeként iskolánk 2019. március 23-tól a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont. Az akkreditációs minősítés 3 évre szól.

Elérhetőségeink

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Varga István Közgazdasági Technikum

Cím: 1039 Budapest, Hatvany Lajos u. 7.
Telefon: 1/454-0570
E-mail: vargatitkarsag@gmail.com
Az iskola OM azonosítója: 203061/020

Térkép