Zárórendezvény 2020. január

Zárórendezvény és bizonyítványosztás

2020 január 29-én, szerdán ünnepélyes keretek között a 2018-as Erasmus + KA1-es (2018-1-HU01-KA102-047424) mobilitási projektünk kedvezményezettei kézhez vehették, a BGSZC részéről Domján Zsuzsanna főigazgató asszonytól és Bali Zsuzsannától, az Auchan Retail Magyarország HR igazgatóság képzési program felelősétől, a gyakorlati helyek képviselőjétől, a szakmai gyakorlatuk teljesítését igazoló nemzetközi Europass Mobility igazolványaikat.

Az Europass mobilitási igazolvány egy, az európai országok valamelyikében (a mi esetünkben Plymouthban és Máltán), európai uniós támogatásból megvalósult program keretében szervezett szakmai gyakorlatok során megszerzett készségek és kompetenciák igazolására szolgál.
Európa szerte egységes formátumú dokumentum. Célja, hogy a külföldi szakmai gyakorlat tartalmát egységes és hitelesített formában bemutassa és azzal a tulajdonos elhelyezkedését – akár hazai, akár külföldi munkakeresésnél – elősegítse. Az elvégzett munkafeladatokat, az ellátott tevékenységeket és az ezeken keresztül elsajátított többlettudást, készségeket és kompetenciákat részletesen megjeleníti az igazolvány.

Ez alkalommal 36 tanuló vehette át ezt a dokumentumot. 13 kereskedelem és 23 turisztika szakos kedvezményezett. Gratulálunk!

A fényképek megtekinthetők ITT.

Ezzel lezárult a projekt. Kezdetét veszi a 2019-es projektünk kedvezményezetteinek kiválasztási folyamata.

Elérhetőségeink

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági
Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Cím: 1039 Budapest, Hatvany Lajos u. 7.
Telefon: 454-0570
E-mail: vargatitkarsag@gmail.com
Az iskola OM azonosító száma: 203061

Térkép