SZC logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

OM kód: 203061/020 | 1039 Budapest, Hatvany Lajos utca 7.

Intézmény logo

Budapesti Gazdasági SZC Varga István Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

Az iskola tradicionális képzési területe a Kereskedelmi ágazathoz tartozó szakmák, illetve a Gazdálkodás és menedzsment ágazati alapképzésre épülő Pénzügyi - számviteli ügyintéző szakma oktatása. Az utóbbi néhány évben vált népszerűvé, és ezáltal az iskola számára is szignifikánssá a Turizmus – vendéglátás ágazathoz tartozó szakmai képzés, amelynél a megnövekedett jelentkezések okán több osztályt is indított az intézmény.

Jelenleg 23 nappali, részben technikumi, részben szakképző osztállyal rendelkezünk és 1 esti munkarendben tanuló osztály vesz részt képzésben az iskola keretein belül.

Jelenleg 46 oktató alkotja az oktatói testületet. Elmondható, hogy néhányan hosszú évek óta az iskolában tanítanak, de a többség az utóbbi években érkezett a Varga kötelékébe. Az oktatók többsége fiatal, csak 17%-a a kollégáknak 50 év fölötti.

Az intézmény infrastruktúrája pedagógiai szempontból megfelelő. Rendelkezésre áll minden tanteremben számítógép és projektor, több teremben interaktív tábla, emellett az egész intézményben elérhető Wifi szolgáltatás van. Utóbbiak mellett összesen öt teljesen felszerelt gépterem és kibővült, szakmai szertár is segíti a pedagógiai munkát.

Szintén kiemelendő, hogy az iskola épülete különleges, széles terekkel rendelkezik, emellett építészetileg, esztétikailag is kiemelkedő.

 

                         

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum


Budapesti Gazdasági SZC Varga István Közgazdasági Technikum

1039 Budapest, Hatvany Lajos utca 7.

Telefon: +36 1 454 0570

E-mail: titkarsag@viszki.hu

OM azonosító: 203061/020

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/001963


2024Budapesti Gazdasági SZC Varga István Közgazdasági Technikum